Excerpt Forum MenuForum NavigationForumActivityForum breadcrumbs - You are here:Excerpt Comments ForumExcerpt Forum: BishopЯ взагалі не планував нічого став …Post ReplyPost Reply: Я взагалі не планував нічого ставити на телефон <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on May 26, 2026, 9:57 am</div>У мене історія схожа, тільки я довго не міг зрозуміти, як нормально встановити все на iPhone, бо App Store не показував те, що треба. Потім друг пояснив, що краще читати нормальні інструкції, а не перший-ліпший коментар у телеграмі. Я тоді знайшов сторінку <a href="https://estum.com.ua/">Slot City додаток</a> і там більш-менш нормально розписували, як усе працює на різних пристроях. Без пафосу й реклами, просто базова інформація для тих, хто вперше ставить подібний клієнт. Мені ще зайшло, що застосунок не перевантажений зайвими ефектами, бо деякі подібні програми починають гріти телефон уже через 10 хвилин. Тут такого не помітив навіть після довгого використання. Але я б радив одразу перевіряти дозволи та пам’ять на телефоні, бо в мене спочатку через брак місця були дивні лаги. Ще один момент — через додаток реально простіше заходити часто, і це трохи затягує. У мене було кілька разів, коли відкрив “буквально на пару хвилин”, а потім дивлюсь — уже година пролетіла. Зате в плані стабільності все ок, навіть коли інтернет слабший, нічого критичного не зависає. Для тих, хто постійно сидить зі смартфона, це набагато комфортніше, ніж браузерна версія.</blockquote><br> Upload Files:Add another file ...Maximum files: 5 · Maximum file size: 5 MB · Allowed file types: jpg,jpeg,gif,png,bmp,pdfCancel