Excerpt Forum MenuForum NavigationForumActivityForum breadcrumbs - You are here:Excerpt Comments ForumExcerpt Forum: BishopЩо важливо перевірити перед відпр …Post ReplyPost Reply: Що важливо перевірити перед відправленням на міжнародний табір: документи, умови, безпека — орієнтир за практикою Study.ua <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on November 28, 2025, 7:17 am</div>Я теж колись плавав у цій інформації, тому тебе дуже розумію. Мені свого часу допомогло те, що я спочатку переглянув програми для того, щоб провести <a href="https://holidays.study.ua/">канікули за кордоном</a> — там були зібрані вимоги по документах, умови проживання, хто супроводжує групи й як організована безпека, все доволі чітко пояснено. Коли моя донька їхала до Іспанії, найбільше хвилювалися за побутові питання, але виявилось, що табір постійно тримає зв’язок з батьками, надсилає фото та короткі апдейти. Ще раджу відразу перевірити медичну страховку, правила багажу й розклад днів у таборі — це дуже допомагає уникнути хаосу перед від’їздом.</blockquote><br> Upload Files:Add another file ...Maximum files: 5 · Maximum file size: 5 MB · Allowed file types: jpg,jpeg,gif,png,bmp,pdfCancel